Gröna Lund

Varför har man inget guldkort om man går till grönan mer än 4 g på en sommar?

Filippa kom till oss och sov över från lördagen till söndagen. På söndagen så fick vi till Gröna Lund, vi åkte nästan allt! Men Insane var avstängd så det var synd:(.   Men vi gick spökhuset däremot och nästan kissade på oss!! Vi gick den två gånger och det var lika läskigt på båda!XD Vi var där från kl 9.00-16.30 men sedan började vi tröttna så vi rörde oss hem:)
Det ser inte läskigt ut men det var det!

Haha jag tog också lite kort när vi hade åkt flygande mattan, getline o.s.v    Och Gud vad vi såg rädda ut haha

Haha Filippas min!!

På lördagen så bakade vi också men allt det tar jag i ett annat inlägg;)

Jag vill också säga grattis till Lina Dolk som vann med sin häst Lazzie och Emelie som kom trea med hingst på 82.600%  och det var 32 st som tävlade!

Jag har inte ridit någonting i helgen.. Men imorgon och på fre-lör-sön så kommer jag<3


Dagens Beauty

Idag red jag själv så jag har tyvärr inga bilder när jag rider.  Direkt efter skolan (slutade 14.00) så åkte jag till Brolöten och red, det var på ett sätt skönt att rida själv för då måste man inte passa tider, som vissa av er kanske vet så är jag ganska långsam när jag gör iordningXD

idag matchade jag orange, Noras outfit som jag kommer börja kalla den haha. Jag red på utebanan och ni skulle bara sett hur dammiga lindorna var efteråt!
Boots från maskincenter:*
Passet gick bra, jag red utan spö hela tiden och hon gick framåt hela tiden och lyssnade på mig bra. Jag gjorde mycket halvhalter och övergångar, jag övade på att ha henne rak på spåret. När jag rider själv brukar jag oftast inte vara nöjd med skänkelvikningarna, fattningarna, formen o.s.v men idag så var jag nöjd och glad över min lilla älskade ponny!<3

Efter träningen blev Beauty belönad men kramar, pussar och en slick sak...
Helt ny, eftersom hon slickat upp den andra<3

Pigga och glada raskar vi ner till 
ridbanan!


Efter ridningen så jobbade jag i stallet och smörjde och så, det hände inte sp mycket mer, nu börjar min förkyldperiod, suck! Nu blir det 2 frågor<3
Är ni också förkylda?
Vad tycker ni om att rida själva?

Som slut så bjuder vi på en "efterträningsselfie"  beauty var så trött så hon ville inte ta fram öronen på bilden<3<3<3


Kram

Kurs hela helgen<3

I 3 dagar har jag varit på kurs på Brolöten och jag har faktiskt lärt mig mer än vad jag brukar!<3 Jag har ridit både Amanda och Beauty och jag lärde mig lika mycket på båda. Eftersom jag inte har hunnit skriva någonting om helgen så skriver jag ett lågnt inlägg om det nu;) 

Det har ju varit så himla varmt! Så vi har badat varje dag. Det var bara 4 st på kursen jag, estelle,nadine och Madde:) Så vi hade det kanska chill. 
Sol o bad vid bryggan☀️


Vi hade sitsträning på beauty och på ridpasset så matchade jag såklart varje gång<3   Ni kanske också har hört att Brolöten har fått nya jätte söta gula katter Bill, Bull och det tredje vet jag inte vad den heterXD Nu finns det 5 katter på Brolöten<3


Beauty hade ju vilat i en vecka och jag också (från ridningen) så första passet var lite stelt och det kändes som om jag inte hade ridit på 5 år. Jag behöver mest öva på att vara mjuk i handen och släppa lite mer på inner. En sak som jag har haft problem med nu ett tag är att jag inte kollar uppåt när jag rider, till och med på sitsträningen kollade jag ner. Så det måste jag träna på:) 

Brukar ni också glömma att kolla upp?

Finaste tjejen:*Nu är tyvärr lilla Asta såld:( Men jag önskar all lycka till hennes nya ägare<3

Finaste Asta pasta 


Amanda var jätte glad när jag hämtade henne från hagen. Carro red henne igår, men iallafall så kändes hon bra. Det ända var att jag ville att hon skulle gå mer framåt, hon har ju väldigt små steg så om jag lägger till skänkeln så fattar hon galoppXD Det är så olika, på Amanda är vänstervarvet lättast för mig och på beauty så är det högervarvet;)

Inte alls bra matchning men vi låg vid bryggan lite för länge så vi hade bara en kvart på ossXD<3


Kram