Kurs hela helgen<3

I 3 dagar har jag varit på kurs på Brolöten och jag har faktiskt lärt mig mer än vad jag brukar!<3 Jag har ridit både Amanda och Beauty och jag lärde mig lika mycket på båda. Eftersom jag inte har hunnit skriva någonting om helgen så skriver jag ett lågnt inlägg om det nu;) 

Det har ju varit så himla varmt! Så vi har badat varje dag. Det var bara 4 st på kursen jag, estelle,nadine och Madde:) Så vi hade det kanska chill. 
Sol o bad vid bryggan☀️


Vi hade sitsträning på beauty och på ridpasset så matchade jag såklart varje gång<3   Ni kanske också har hört att Brolöten har fått nya jätte söta gula katter Bill, Bull och det tredje vet jag inte vad den heterXD Nu finns det 5 katter på Brolöten<3


Beauty hade ju vilat i en vecka och jag också (från ridningen) så första passet var lite stelt och det kändes som om jag inte hade ridit på 5 år. Jag behöver mest öva på att vara mjuk i handen och släppa lite mer på inner. En sak som jag har haft problem med nu ett tag är att jag inte kollar uppåt när jag rider, till och med på sitsträningen kollade jag ner. Så det måste jag träna på:) 

Brukar ni också glömma att kolla upp?

Finaste tjejen:*Nu är tyvärr lilla Asta såld:( Men jag önskar all lycka till hennes nya ägare<3

Finaste Asta pasta 


Amanda var jätte glad när jag hämtade henne från hagen. Carro red henne igår, men iallafall så kändes hon bra. Det ända var att jag ville att hon skulle gå mer framåt, hon har ju väldigt små steg så om jag lägger till skänkeln så fattar hon galoppXD Det är så olika, på Amanda är vänstervarvet lättast för mig och på beauty så är det högervarvet;)

Inte alls bra matchning men vi låg vid bryggan lite för länge så vi hade bara en kvart på ossXD<3


Kram