New in hästsaker

Hej allihopa!!
Nu har äntligen nätverket kommit tillbaka:) Så kan jag lägga upp inlägg. Som jag sa skulle jag göra en liten new in, saker jag har köpt till beauty<3 allt detta köpte jag i en affär som hette decathlon 


Schabrak

Jag köpte ett starkt neon orange dressyr schabrak med stjärnor på. Oops Haha glömde ta bort prislappen..Tröja

Såklart en matchande rid/sport tröja till! Ljuset gör så att den ser konstig ut men den är exakt samma färg som schabraket.

Grimma

Kunde inte låta bli att köpa denna skrikrosa grimma med grimskaft till hehe<3 Filippa köpte en likadan till De lillo:) 
Det var väldigt svårt att få en bra bild med bra ljus o.s.v


Grimskaftet 

Hovkrats

Jag köpte en jätte bra hovkrats som hade en stor borste på baksidan, jag kommer andvända borsten till hovarna innan jag tar på hovoljan;)

Smycke

Jag hittade ett halsband där det var ett "B" på (Beauty). Jag tänkte att om jag klipper av den o gör den lite mindre så kunde jag sätta den på tränset:) jag är lite orolig att den ska hamna innanför tränset och att det ska bli skav men jag testar en träning och håller lite koll på det<3
Träningsbok

Hehe jag o Filippa tyckte att denna bok var lite söt, så vi tänkte ha den som en lite träningsbok, vi skriver ner t.e.x vad våra lärare har sagt till oss att öva på o ridningen. Eller vad jag behöver tänka på till tävling, hur det har gått när jag har tävlat o.s.v<3

Sööt va hahaXD gillar den

På första sidan har jag redan skrivit lite saker om beauty. Insåg också när jag skrev det här att beauty är 8 år och inte 9 som jag trodde haha:))


Det här var det jag köpte;) kommer mer inlägg, som sagt svårt med wi-fi. Men när jag kommer hem då måste ni vara inne o kolla bloggen! Då kommer det vara mycket träningar, tävlingar o inlägg!!

Kram

Jag hör av mig då och då

Hej!! Jag hoppas ni mår bra, jag vet inte vad det är för väder i Sverige men hoppas att det är bra;)  ( Som ni vet är jag ju i Frankrike..)

Jo! Andledningen till att jag inte har hört av mig är för att nätverket strular här, så jag kan inte lägga upp inlägg eller kolla på instagram eller någonting.. Även fast jag har förberett massa inlägg, men de kommer såklart snart<3 t.e.x så kommer det komma en litet "new in" inlägg på det jag och Filippa har köpt:) Så jag hör av mig lite då och då.  Och alla bilder på mig o Filippa och lite av det vi sett här i Frankrike kommer också. För jag har inga på min mobil, det är på mammas jag har tagit alla och det går ju inte att skicka (nätverket)<3 Det här inlägget kunde jag lägga ut för vi var på en restaurang och där fanns det Wi-fi Hoppas ni fattar:* 

Saknar min Beauty så himla mycket!! Tänk att jag ska klara mig utan henne i en hel vecka till:(<3


Kram

Frågestund del 2

Kunde inte låta bli så jag gjorde frågestunden liiiite tidigare hehe😇

Fråga: Vilka är dina bästa kompisar?

Svar: Hej! Jag har många bra vänner men de som jag är men mest o.s.v är Filippa, Azora, Agnes och Carro;))
Fråga: Plan med beauty?

Svar: Ni vet ju vad mitt mål är (skrev på frågestunden del 1) men jag har faktiskt inte lagt upp så jätte mycket planer, får se hur allt går för mig o beauty o.s.v  men jag tänkte sluta tävla LC och börja LB o LA ;)  just nu så går ju allt bra för oss, så ju bättre det går ju säkrare blir vi på planerna för beauty;)
Fråga: Vad önskar du dig mest just nu?

Svar: Att allt går så bra som möjligt på agria pony trophy finalen den 9 aug!
Fråga: Hur kom du på att du ville börja blogga?

Svar:  Det började med att jag gillade jätte mycket att skriva och så. Sedan när jag började rida oftare och åka själv kommunalt till Brolöten så kände jag att jag ville dela med mig av det jag får uppleva ( ridningen o.s.v) . Jag började blogga och skrev ungefär varje dag, jag kände liksom ingen press för att skriva, det var bara kul;) sedan så fortsatte jag bara tills hit:))
Fråga: Favorit färg?

Svar: Hej kul att ni ställer frågor utanför ridningen också:) min favorit färg är blå.
Fråga: Favorit mat?

Svar: hehe sushi tror jag:)
Fråga: När fyller du år?

Svar: Hej jag fyller år ganska tidigt på året, 18 januari 
• 
Fråga:Mjölk/vatten    
• 
Fråga: åka på semester med familj eller kompis?

Svar: Haha det där var nog den svåraste frågan av allaXD tyvärr så kan jag inte välja. De är bra på olika sätt, familjen känner jag mig tryggast med men jag har roligast med kompisar. Så jag väljer familj med kompisar haha!
Fråga: Hur många gånger har du tävlat?

Svar:Jag antar att du menar med Beauty, med henne har jag bara tävlat i 1,5 år men men, jag har tävlat 17 gånger på henne;) mycket nu när jag tänker efter haha.
Sista frågan: Hur många rosetter har du?

Svar: Alltså jag har faktiskt inte så många för att vara tävlingsryttare med egen ponny och så men jag har bara tävlat totalt i typ 2 år, lite mer kanske. Aja jag har 20 rosetter:))

Hoppas ni gillade<3 hehe tog en stund o göra men det var jätte kul:))