Hur helgen gick!

Jag har inte hunnit skriva alls mycket, hela helgen har varit fullproppad och jag har aldrig hunnit.., förlåt!!! Men i detta inlägg så ska jag berätta om hur det gick;)

Fredagen: en tjej som heter Linnea i stallet var jätte snäll och körde mig med beauty till tävlingen:) och var med mig tills jag hade tävlat.. Framridningen kändes bra bara att varje gång vi kommer in på tävlings banan så bara stänger Beauty av o blir långsam.. Men domarna verkade inte bry sig😂 vi red programet o nästan allt kändes bra. Sedan när vi hade tävlat och skrittade utanför så hörde vi att jag hade ridit på 70%!!! Jag vann!!Såklart blev jag jätte glad:)))) så det var en lyckad 
tävling;)

Lördag:  Jag kände att både jag o beauty var lite trötta nästa dag.. Jag tävlade ca kl 08.13 , på framridningen kändes det som att hon hade väldigt dåligt bakskjut! Jag gjorde lite skänkelvikningar för att jag skulle få loss henne lite. På banan så blev det rörigt.. När det blir stressigt så blir JAG överdrivet stressad.. Och då fick jag bråttom och blev slarvig men vägarna. Så då fick vi 65.??% tyvärr så blev jag inte så nöjd.. Beauty var duktig men jag vet att jag kunde göra ifrån mig bättre. Iallafall så kom vi precis utanför placering..
Söndag: den dagen var lite upp och ner, framridningen kändes så himla bra!! Verkligen nöjd med den och ska försöka komma ihåg vad jag gjorde rätt;) på banan blev hon lite för pigg haha, hon blev springig och snabb.. Jag tror att hon kanske bara hade en pigg dag och att jag var väldigt nervös. Domarna tyckte förstås också det och vi red på 65% igen och kom utanför placering.. Det är såklart ett bra procent men jag vet att "jag" kan så mycket bättre iallafall är jag nöjd😘🐴 i hela cupen så kom jag 2 av 3 placerade. Det låg väääldigt lika mellan mig och den som vann, men jag är ändå väldigt nöjd!! Det var första gången jag fick gehäng ! 


Filippa var så himla duktig!! Hon fick tyvärr ingen placering men red på såå bra procent och hon tävlade både mellan o mini cupen (LB LC LA) Det var typ 3g hon tävlade i LA!❤️😱såå duktig 

 

                         Kram