Ändring med Filippa..

Tyvärr så blev terrängen inställd för att det troligtvis skulle regna då:( istället så sover jag över hos Filippa från lördagen till söndagen ( utan häst )❤️🐴eftersom att jag inte har någon häst så kommer Filippa att låna ut sin fina ponny De lillo till mig! Så han kommer bli "min" ponny då🙈🐴❤️ Duktiga Filippa har räknat ut allt vad vi ska göra i detalj haha det kommer att bli super kul!! På lördagen ska vi hoppa i ridhuset och sedan på söndagen så ska vi först galoppera i sandbackarna och sedan bada med hästarna. Det är andra gången i hela mitt liv. Jag har aldrig badat/simmat med beauty men i sommar ska jag göra det hos Filippa, hoppas hon tycker om det😁🐴 jag ville bara informera er om det:)  Idag longerade jag bara beauty för att hon inte skulle gå så hårt. Det är 2,5 veckor kvar tills nästa tävling så jag vill att hon ska få ta det lite lugnt tills jag ska börja träna på programmet o.s.v  men det ska iallafall bli jätte kul.

Kram<3Planer för sommaren och lite annat

Jag har lagt upp lite planer in för sommarlovet/sommaren men först kan jag berätta lite om hur det gick på tävlingen.. Det första klassen gick ganska bra, vi red ihop 66,11%  tyvärr fick vi en ganska stor miss för att beauty blev rädd och hoppade till.. beauty kändes lite låg i formen ( för att jag tappar/länger tyglarna) men jag är ändå nöjd. Det var väldigt, väldigt varmt och både jag o beauty svättades! Men iallafall kom vi tvåa och duktiga Alfons (Filippas bror) kom etta i C klassen, och sedan kom duktiga Nora Lund etta i B klassen! Klassen efter det så blev både jag och beauty trötta både pågrund av att det var så varmt och för att vi hade ju redan tävlat en klass innan. Snälla Lina dolk hjälpte oss på framridningen och beauty kändes skit fin. Sedan när vi kom in på banan så kändes allt sådär. Om man inte räknar med de stora missarna så var jag rätt nöjd:) jag fick 63,?? Själv tycker jag att det var snålt bedömt men jag är ändå nöjd. 

                    📷:Filippa 
Så nu ska jag berätta lite kort om planerna;)
Jo men som vissa av er vet så kaaaanske jag ska testa på att tävla LA om allt går som det ska ( träningen)  och sedan om träningen med Amanda går bra så kanske det blir någon tävling med henne:)  jag red lektion på henne idag för Chris Brolin, det gick super!

Som sagt så berättar jag bara lite kort;) 
Det kommer inte hända så mycket. Jag kommer att vara på ridläger med beauty i en vecka. Ca från den 5 juli till den 12 juli så kanske jag kommer vara med beauty hos Filippa❤️❤️sedan kommer det vara lite sköna lediga dagar.. Men det kommer ju säkert hända mer, det är bara de planerna jag vet just nu;) 

Kram

Brolöten

Nu är alla kval till agria ponny trophy slut!! Och jag kom till final! Jiiiippiiiie!! Vi kom tvåa i sista kvalet så jag e faktiskt väldigt nöjd, det är inte klart än vart finalen ska vara någonstans men vi väntar och ser;))) vi har en tävling på söndag igen så nu tränar vi förfullt. Idag åker jag buss och tåg ut till Brolöten och sover över till söndag ( då jag tävlar.) det är mycket tävlingar på rad nu men snart får beauty vila.. Jag är lite nervös också för den 30 Maj så ska jag åka med Filippa, beauty och Filippas ponny till Bullersta och ska träna lite terräng. Nu måste jag bara hålla mig kvar haha. Man måste ju variera lite;) 

Söta beauty rullar sig i lera... 


Bild: Filippa LjungbergBrolöten<3