Planer för sommaren och lite annat

Jag har lagt upp lite planer in för sommarlovet/sommaren men först kan jag berätta lite om hur det gick på tävlingen.. Det första klassen gick ganska bra, vi red ihop 66,11%  tyvärr fick vi en ganska stor miss för att beauty blev rädd och hoppade till.. beauty kändes lite låg i formen ( för att jag tappar/länger tyglarna) men jag är ändå nöjd. Det var väldigt, väldigt varmt och både jag o beauty svättades! Men iallafall kom vi tvåa och duktiga Alfons (Filippas bror) kom etta i C klassen, och sedan kom duktiga Nora Lund etta i B klassen! Klassen efter det så blev både jag och beauty trötta både pågrund av att det var så varmt och för att vi hade ju redan tävlat en klass innan. Snälla Lina dolk hjälpte oss på framridningen och beauty kändes skit fin. Sedan när vi kom in på banan så kändes allt sådär. Om man inte räknar med de stora missarna så var jag rätt nöjd:) jag fick 63,?? Själv tycker jag att det var snålt bedömt men jag är ändå nöjd. 

                    📷:Filippa 
Så nu ska jag berätta lite kort om planerna;)
Jo men som vissa av er vet så kaaaanske jag ska testa på att tävla LA om allt går som det ska ( träningen)  och sedan om träningen med Amanda går bra så kanske det blir någon tävling med henne:)  jag red lektion på henne idag för Chris Brolin, det gick super!

Som sagt så berättar jag bara lite kort;) 
Det kommer inte hända så mycket. Jag kommer att vara på ridläger med beauty i en vecka. Ca från den 5 juli till den 12 juli så kanske jag kommer vara med beauty hos Filippa❤️❤️sedan kommer det vara lite sköna lediga dagar.. Men det kommer ju säkert hända mer, det är bara de planerna jag vet just nu;) 

Kram

#1 - - Filippa Ljungberg:

Läääängtar såå mycket!! Det kommer bli såå kul😊 jag har planerat allt i detalj👌🏼❤️ och längtar lika mycket till helgen, håll dig kvar bara😂