This or that

Hihi det blir svårare att komma på ju fler inlägg det blir! Jag har tittat på andras this or that och jag har märkt att jag gör heeelt fel! Egentligen så tar man samma sak men olika sorter. Åååh jag är sååå himla dålig på att förklara, haha så mycket lättare att säga det rakt ut. Just det här inlägget så ska jag fortsätta som jag gör. Men jag vet inte, om jag ska göra så man egentligen gör (samma sak men olika sort) eller som jag gör (inom samma ämne men ändå helt olika)! Alltså ni får jätte gjärna kommentera om ni inte förstår för det är nästan så jag inte fattar själv hahahXD Ok inte skriva för mycket nu hehe! 

This, vänner
Fuuuuul men men


OrThat, familj Själv så väljer jag absolut familj!! Familjen kommer alltid först<3 Men min nära vänner står ju direkt efter<3
P.s inte alla på familje bildenXD

Efter Friends

Haha efter Friends var det inte bara vi i familjen som var trötta. Hundarna ocksåXD Alla låg o sov i sina sängar förutom lilla Gipsy. Men det är sällan man ser henne trött!


Jag fick nästan hålla i henne för att hon skulle stå stilla när jag tog kort.


Kram

Första advent söndagen

Yeeeey fösta advent!! Men vad hände med vädret??? Ingen snö, ingen Jul. Hela denna helg har varit såå bra. I våran familj så har vi redan börjat med julpyntningen. Vi har bakat både pepparkakor och Lusse bullar. I fönstret så har vi hängt upp julstjärnan. Till 1:a december så har jag köpt en choklad kalender haha. På Beautys box så ska jag hänga upp ett runt knäckebröd där det står med socker glasyr "god jul" !! Sedan på julafton så ska hon få äta upp det. Just nu är det bara snö som fattas sedan är allt perfekt till jul<3 Börjar ni förbereda julklappar nu? 

Alltså i söndags så hade min kompis en biljett över igen!XD O jag fick den. Så jag gick då med mamma, Bell, min kompis Blanca o hennes syster o mamma;) Allt var så kul! Mest gillade jag hoppningen! På mässan så stötte vi på Nora så då gick vi runt lite i affärer och sånt:) Vissa saker fick man gratis eller på köpet. Vi var också på Lyckås o kollade på deras fina saker! Man vill bara köpa allt på hela affären!! 👇🏼
http://www.lyckasridsport.se/m/

I skolan på idrotten så hade vi en läxa på att man skulle berätta lite en aktivitet som man gjorde. Såklart berättade jag om ridning. Man skulle skriva ett helt A 4 papper om det! Jag kanske kan göra ett inlägg där jag kopierar allt jag skrev på pappret, så ni får se;) Iallafall fick jag A på det! Super nöjd faktiskt. Läraren hade fyllt i. Jag hade AAA=A:)) Hoppas att det fortsätter att gå såhär bra i skolan!


Kram