Första advent söndagen

Yeeeey fösta advent!! Men vad hände med vädret??? Ingen snö, ingen Jul. Hela denna helg har varit såå bra. I våran familj så har vi redan börjat med julpyntningen. Vi har bakat både pepparkakor och Lusse bullar. I fönstret så har vi hängt upp julstjärnan. Till 1:a december så har jag köpt en choklad kalender haha. På Beautys box så ska jag hänga upp ett runt knäckebröd där det står med socker glasyr "god jul" !! Sedan på julafton så ska hon få äta upp det. Just nu är det bara snö som fattas sedan är allt perfekt till jul<3 Börjar ni förbereda julklappar nu? 

Alltså i söndags så hade min kompis en biljett över igen!XD O jag fick den. Så jag gick då med mamma, Bell, min kompis Blanca o hennes syster o mamma;) Allt var så kul! Mest gillade jag hoppningen! På mässan så stötte vi på Nora så då gick vi runt lite i affärer och sånt:) Vissa saker fick man gratis eller på köpet. Vi var också på Lyckås o kollade på deras fina saker! Man vill bara köpa allt på hela affären!! 👇🏼
http://www.lyckasridsport.se/m/

I skolan på idrotten så hade vi en läxa på att man skulle berätta lite en aktivitet som man gjorde. Såklart berättade jag om ridning. Man skulle skriva ett helt A 4 papper om det! Jag kanske kan göra ett inlägg där jag kopierar allt jag skrev på pappret, så ni får se;) Iallafall fick jag A på det! Super nöjd faktiskt. Läraren hade fyllt i. Jag hade AAA=A:)) Hoppas att det fortsätter att gå såhär bra i skolan!


Kram
#1 - - Anonym:

Önskar att jag var du!! Sluta inte med det du gör:p

Svar: Åååh tack!<3
Becca Fitoussy