Tävlingarna på gripen

Hedda tävlade innan mig på Gripen så vi hann inte träffas så mycket på morgonen.. Tyvärr när jag vaknade så hade jag lite feber. Men det stoppar såklart inte mig!

Först var det LB. Framridningen kändes lite seg men när vi kom in på banan så galopperade jag lite, så att hon skulle piggna upp. Allt gick som det skulle , det kan ju alltid gå bättre men jag var jätte nöjd med ritten;) allt ledde till 67.143%<3 En andra placering!! Kul när man åker hem med en rosett<3  Beauty fick hennes favorit, fuktiga äpplen rullade i sockerXD Hon fick vila i transporten till nästa tävling.:)

LA gick också bra, jag vill inte sätta några krav på mig eller så. Det är ju våran andra LA tillsammans<3 Fast jag tycker att det är liiiite snålt bedömt. Framridningen gick mycket bättre och på banan fick jag till den här höga men ändå samlade formen! Det som mest drog ner på allt var att jag fick en 5:a på en fattning där hon snubblade. Men på slutpoängen fick jag en 7:a på sits, hållning. Iallafall så fick jag 62.763% nästan 63% Vi kom sist men jag tänker inte på det! Vi fick faktiskt 6.5 på ryggningarna som vi har lite problem med<3


Kram

Träningarna

Jag kommer ta hur det gick på tävlingen i ett annat inlägg, så jag börjar med träningarna;)

Jag och en av mina bästa vänner, Hedda har ridit lektioner tillsammans eftersom vi skulle tävla tillsammans. Hedda har sin ponny Molle, Beautys pojkvän. Vi bara önskar att Molle va hingst ja o Hedda hihi🙈 Vi har nästan 
samma problem i ridningen t.e.x att innan vi ska trava in i en halt och rygga måste vi känna om ponnyn ska ta upp huvudet. Att vi måste var beredda och kittla lite i tygeln. Både Chris och Emelie hjälpte oss. Vi fick bra tips! Dagen innan tävlingen efter första bra passet så fick jag migrän.. Vi hade bästemt att vi skulle snabbt rida igenom programmet efter lunch. Såklart gick det skit.. Det var dumt av mig att inte ta det beslutet att hoppa över det andra ridpasset. 

I hagen var Molle och Beauty jätte glada av att få se varandra. Förut stod Molle på Brolöten men sedan blev det för lågnt o åka så de flyttade han till Stockholm. Iallafall så stod de o kliade varandra jätte länge och beauty vilade sitt huvud mot hans rygg<3 tyvärr så hann jag inte ta kort. Jag fick inga bilder när jag red på träningarna men jag fick lite när jag stod bredvid, utanför ridhuset. Jag och Hedda matchade samma färg (blå) på träningarna. 

Älsklingarna<3:)

Beauty blinkade lite samtidigt som bilden togs hehe

Värdens finaste hungrigaste muleXD<3

Som sagt kommer ett till inlägg om tävlingarna:*


Kram

Fritid

Det kanske bara är jag, men ibland kan det faktiskt vara skönt att ta en lite paus i en eller två dagar från hästarna/ridningen. Det blir så mycket, man måste ju också hinna med skolan och allt plugg.  Såklart kan man ju plugga i stallet om man vill det men jag säger bara, så man inte blir för stressad:) 

Igår kom en av mina bästa vänner Lykke hen till mig<3 Vi pluggade kollade i affärer o bara chillade. Jag brukar inte ha kompisar hemma så mycket (plugg,hästar eller slutar sent) men det här var verkligen roligt. Det brukar aldrig hända så ofta men just den här gången fick Lykke sova över! Så mysigt på en skoldag också<3

Jag ville bara höra av mig med ett litet inlägg så ni inte tror att jag somnar härXD


Hur är det med er? Känner ni att ni hinner med både stallet o plugg?