Tävlingarna på gripen

Hedda tävlade innan mig på Gripen så vi hann inte träffas så mycket på morgonen.. Tyvärr när jag vaknade så hade jag lite feber. Men det stoppar såklart inte mig!

Först var det LB. Framridningen kändes lite seg men när vi kom in på banan så galopperade jag lite, så att hon skulle piggna upp. Allt gick som det skulle , det kan ju alltid gå bättre men jag var jätte nöjd med ritten;) allt ledde till 67.143%<3 En andra placering!! Kul när man åker hem med en rosett<3  Beauty fick hennes favorit, fuktiga äpplen rullade i sockerXD Hon fick vila i transporten till nästa tävling.:)

LA gick också bra, jag vill inte sätta några krav på mig eller så. Det är ju våran andra LA tillsammans<3 Fast jag tycker att det är liiiite snålt bedömt. Framridningen gick mycket bättre och på banan fick jag till den här höga men ändå samlade formen! Det som mest drog ner på allt var att jag fick en 5:a på en fattning där hon snubblade. Men på slutpoängen fick jag en 7:a på sits, hållning. Iallafall så fick jag 62.763% nästan 63% Vi kom sist men jag tänker inte på det! Vi fick faktiskt 6.5 på ryggningarna som vi har lite problem med<3


Kram