Träningarna

Jag kommer ta hur det gick på tävlingen i ett annat inlägg, så jag börjar med träningarna;)

Jag och en av mina bästa vänner, Hedda har ridit lektioner tillsammans eftersom vi skulle tävla tillsammans. Hedda har sin ponny Molle, Beautys pojkvän. Vi bara önskar att Molle va hingst ja o Hedda hihi🙈 Vi har nästan 
samma problem i ridningen t.e.x att innan vi ska trava in i en halt och rygga måste vi känna om ponnyn ska ta upp huvudet. Att vi måste var beredda och kittla lite i tygeln. Både Chris och Emelie hjälpte oss. Vi fick bra tips! Dagen innan tävlingen efter första bra passet så fick jag migrän.. Vi hade bästemt att vi skulle snabbt rida igenom programmet efter lunch. Såklart gick det skit.. Det var dumt av mig att inte ta det beslutet att hoppa över det andra ridpasset. 

I hagen var Molle och Beauty jätte glada av att få se varandra. Förut stod Molle på Brolöten men sedan blev det för lågnt o åka så de flyttade han till Stockholm. Iallafall så stod de o kliade varandra jätte länge och beauty vilade sitt huvud mot hans rygg<3 tyvärr så hann jag inte ta kort. Jag fick inga bilder när jag red på träningarna men jag fick lite när jag stod bredvid, utanför ridhuset. Jag och Hedda matchade samma färg (blå) på träningarna. 

Älsklingarna<3:)

Beauty blinkade lite samtidigt som bilden togs hehe

Värdens finaste hungrigaste muleXD<3

Som sagt kommer ett till inlägg om tävlingarna:*


Kram