Allt

Alltså det är inte så att jag glömmer o blogga. Det är nog mer att jag inte har tid. Och då tänker ni kanske "sluta blogga om du inte har tid" men NEJ. För jag VILL ju blogga. Jag tycker det är kul att skriva och att få ha bloggen som en dagbok som alla får se;) Jag hoppas ni förstår. Jag tycker att det är så jobbigt, jag går i sexan nu och hinner knappt blogga 4 dagar i veckan. Hur ska jag hinna blogga när jag går i åttan då.. 

Nej nu ska ni få höra om vad som hänt de dagarna jag inte bloggat o.s.v;)

I helgen tror jag det var fick jag äntligen sitta upp på Beauty! Eller jag fick skritta i 25 minuter o trava i 5 minuter men åh vad jag hade saknat att sitta på hennes rygg även om det inte var så länge hon har vilat;)Hon kändes väldigt pigg och jag kände bara hur hon ville öka farten hahaXD Jag har också fått rida Amanda:) Det har gått helt okej. Jag är ju en sån som lätt blir hård i handen. Jag måste vara mjukare i handen och samtidigt vara lite alert:) 

Jag har ju också jobbat i stallet<3 Jag vet inte vad jag skulle göra i stallet utan teamet och hästarna såklartXD Hur dålig dag jag än har haft det i skolan så får stallet och teamet mig att piggna upp;)<3

Idag och imorgon ska jag också rida så ni kommer få uppdatering;) O nu ska jag inte säga "jag ska skärpa mig, det ska bli uppdatering oftare" för det blir ju aldrig som jag säger. Sen sitter jag bara på lektionerna i skolan och tänker på att jag inte bloggat.. 

Men ikväll så om det går som jag tänkt och så. Så kommer det ett inlägg.