Gårdagens Beauty

I måndags fick Beauty vila eftersom att hon ändå hade gått rätt mycket. Men igår efter skolan så åkte jag till stallet som vanligt. Det är ju plantskola så jag red när vi var helt klara i stallet;) 

Haha, jag brukar ju oftast linda utan paddar (jag har bara fleecelindor). Men igår så lärde jag mig hur man lindar med padd, snyggt! Jag red mycket delar av programmet. Det som jag har svårast för är nog galoppdelen. Hon blir så ivrig när jag ska fatta från skritt. Eller det är kanske mer när jag kortar upp henne efter snett igenom. Men jag är nöjd med passet;) När hon nu fick vila i måndags så måste man träna lite extra på de saker som är svåra. Halterna blir mycket bättre, ryggningarna är inte lika bra men ändå helt okej:) Vi tränar på det! 

Idag efter skolan kommer jag åka till Brolöten igen. Jag måste vara i stallet mer nu när jag ska tävla på söndag. Om ni inte följer mig på Equipe så har startlistan kommit upp;) Man kan tävla på lördagen och söndagen men jag har valt att bara tävla på söndagen då jag tycker det blir lite stressigt att tävla två dagar på rad när det inte är lov heller..

Toppen att jag startar sist! Det är så bra tycker jag, då behöver man inte stå och vänta tills de andra ridit klart om det har gått bra;) Den ända jag känner som jag ska möta är Ella Almgren som vann Agria pony trophy;) Super duktig tjej med sin C-ponny Tarra som hon tyvärr ska sälja<3