Thailand🙈

Nu är jag framme i Thailand! Ni kan få lite bilder<3 O bara så ni inte uppfattade förra inlägget fel! Jag kommer inte sluta blogga för alltid. Jag kommer bara ta en paus över lovet;) 
Gott & blandat<3

Förlåt att det inte blivit någon uppdatering. Jag ska åka till Thailand hela sportlovet och istället för att fortsätta lägga upp this Or that, TB, och sånt så kommer jag ta en paus. Men jag har ju andra sociala medier som jag uppdaterar varje dag<3 
På instagram heter jag ju becca_dressage och på kik kan ni också nå mig;) Där heter jag becca.718 

Hoppas ni förstår att jag ska ta en paus med bloggandet. Men gå gjärna ändå in då och då en dag i veckan för ibland kan jag inte låta bli haha;) 

Jag har också skaffat videofyme! Så ni får jätte gjärna följa mig där och se om det ploppar upp någon video;) Funderar faktiskt på om jag ska lägga upp en "åker till Thailand" vlogg<3 På videofyme heter jag beccaf:) 

Hoppas ni har eller kommer att ha ett super super bra sportlov<3 Och joo jag red Beauty både idag och igår och hon var jääätte fin ville jag bara informera;) Satte ihop ett litet collage!👇🏼


TB

Tänkte kolla tillbaka på förra vintern tror jag att det var;) På utebanan när det snöade🙈 Det är min bror som sitter på Beauty<3 Tror att det var mycket mer snö förra vintern.. Kort inlägg men det är iallafall något:)
Kram