Helgen

Det har hänt hyfsat mycket den här helgen. Men jag har verkligen inte hunnit blogga i mellan åt;) Så nu tänkte jag skriva om Fredag-Lördag-Söndag! Alltså jag måste bara fråga er innan jag börjar skriva om helgen och så. Nu har jag bilder till what's in my bag. Fast ryktväska då;) Så denna vecka tror jag att det kommer komma ett sådant inlägg:)


Fredag: Jag slutar riktigt sent på fredagar men jag brukar ändå hinna rida. Men just denna fredag så hade mina kusiner bjudit mig o vi skulle gå o spela bowling och äta på resturang. Bara så att ni alla vet så brukar jag alltid vanligtvis åka till stallet på fredagar även om jag kommer dig sent. 

Lördag: På lördagen åkte jag till till Brolöten. Jag kom ungefär 1 timme sent då tågen strulade! Tåget stannade 1 station innan jag skulle byta.    Men när jag väl var framme så hann jag borsta på Beauty o klä på henne all utrustning. De senaste passen med Beauty så har vi inte riktigt kommit överens o så men nu börjar det faktiskt gå uppåt;) Galoppen går just nu bäst för oss. Jag har verkligen hittat den där runda men ändå hög/korta formen:) Sedan så måste jag vara stadigare i yttertygeln och vara lite mer alert och snabb när jag rider (inte att hästen ska vara snabb utan att ryttaren ska vara mer). För att jag ska vara lite stadigare i ytter så tar jag loss schabrak kardborr bandet och håller i det. 


Söndag: Igår (söndag) gick det verkligen super bra! Allt jag tränade på gick toppen! Allt hänger ju på mig. Jag måste verkligen banka in allt i huvudet som jag måste tänka på. Hästen går som du rider. Din häst är som en reflektion av hur du är (hur du rider). I galoppen så tränade vi mycket på att vända rätt upp i galopp. De som händer är att jag liksom sladdar ut när jag vänder upp. Jag måste somsagt hålla mycket stadigare i ytterhanden;)

Jag och Bell provred också en ponny som hette Black Beauty ( till Belle) min syster som ni vet. Ponnyn var så himla fin men tyvärr så kommer vi inte att köpa honom :) 

I mellan jag rider så jobbar jag ju såklart i stallet! Värdens bästa team!!!Kram
#1 - - Anonym:

Så ni letar efter en ny ponny? C eller B? Snälla svara om detta i ett inlägg och vad ni letar osv😊

#2 - - Sophie:

Åh vad spännnde det lät! Hoppas verkligen att ni hittar en ponny som passar både dig och Belle! Smsa eller kika mig!!!!!💗💗💗
Kram❤️❤️

Svar: ❤️❤️❤️
Becca Fitoussy