What's in My bag

Nu så kommer det en "what's in My bag" fast ryktväska. Det jag visar nu är sånt som jag använder vardagligt. Alltså inte tävling eller så utan bara det jag har oftast;) 

Själv tycker jag egentligen mest om rykt"väskor" mer än ryktlådor för att en ryktväska tycker jag verkar mer smidigt. 

Såhär ser min ryktlåda ut👇🏼


Jag gör lite olika delar. Så i ett litet fack så har jag mest hovkrats, vaselin och så👇🏼små godis brukar jag alltid ha. Just det hästgodiset som är små hjärtan kommer ifrån Lyckås;) Jag tycker att det är super bra med små godisar som man kan ge då och då istället för stora:) Den svarta lilla borsten på bilden använder jag till ansiktet och den ljusa lilla borsten använder jag till hovarna. Vaselinet brukar jag ta i mungipan både innan jag ska rida och på kvällen när jag pysslar om Beauty. 

 

Till svans och man använder jag det på bilden, förutom slicksaken såklart👇🏼 Glanssprayen har jag bara i svansen. Och den lila borsten kan man också massera hästen med eller klia den någonstans där den tycker det är skönt<3 Slicksaken brukar jag mest ge Beauty för att det är gott och har vitaminer i sig. När man knoppar Beauty så brukar hon gå runt så då kan man också använda den. Just den slicksaken jag har (orginalet) är godkänt att ge hästen innan tävling;) Allt på denna bild👇🏼 Använder jag däremot inte hela tiden. Svinto tar jag bara på hovarna innan tävling. Våtservetterna torkar jag på näsa och runt ögonen på Beauty. Sedan smörjmedlet använder jag alltid på utrustningen. Jag brukar smörja tränset varje gång jag ridit och sadeln varannan gång;)Nu kommer det jag verkligen använder mest och det är alla borstar. Jag använder alla borstar till olika ställen på hästen. Den svarta borsten med svarta strån eller hur man nu förklarar använder jag endast till benen. Magic brush använder jag när hon är lerig. Ryktborsten brukar jag använda överallt. Den lilla borsten är också en ryktborste. Man kan forma den och böja. Haha svårt att förklara! Oljan använder jag till hovarna efter jag borstat de:) O den största borsten använder jag när Beauty är helt ren men bara behöver borstas av lite snabbt:) 👇🏼

 


Ni får gjärna kommentera om ni tycker det är kul att läsa om sånt här;)<3


Kraaam
#1 - - Anonym:

Gör ett inlägg testar rubster! Filma o lägg ut på typ instagram för att se beautys reaktion!😍

Svar: Ok tack för förslaget!!😍👌🏼
Becca Fitoussy

#2 - - Sophie:

Riktigt kul inlägg! Vad fina ni var på videon med Agria Ponny Klubb!😍😘