Grönt kort kursen

Jag var verkligen jätte nervös innan grönt kors kursen! Men det var skönt tycker jag att det bara pågick i 2 dagar. Fast det var två långa dagar. Första dagen var från ungefär halv tolv till halv sex! 

Men provet gick super. Jag fick 29/30, bara ett fel:) Så jag är väldigt nöjd med det! Imorse hann jag också rida Beauty på morgonen. Hon var super fin och framåt, galoppen tycker jag är bästa gångarten just nu. Min lillasyster red dagen innan eftersom att jag inte hann. Just nu tränar jag på enkla byten tror jag det heter. Att man först rider i rätt galopp och sedan saktar av till skritt o fatta "fel" galopp. 

Jag smörjde alltihop, o sedan sprang till bussen. Nästa dag jag ska rida är tisdagen:) Får se om jag får upp något inlägg imorgon. Haha jag fick super bra bilder på Beauty när jag hade ridit och i boxen. Hon var verkligen på pusshumör! Fast lite sur när jag inte kommit på 2 dagarXD 

Jag tänkte göra ett inlägg där jag berättar lite om vilka klasser som är lite planerat att jag ska tävla i sommar/när tävlingarna börjar. Men det bror ju också lite på hur det går på träningarna;)


This Or that

This, blå kavaj

Or
That, svart kavajJag väljer någ blå kavaj för att jag tycker att det är så mycket snyggare;) Annars känns det som att allt är svart vitt och det tycker jag blir lite små tråkigt:) 

Grönt kort kurs

Anledningen till att jag inte bloggar just nu är för att jag är på grönt kort kurs;) Jag kommer berätta allihopa när den är slut men just nu så kommer jag inte att hinna:) Hoppas det är okej för er