Fullt upp!

Just nu så jobbar jag på Brolöten hela tiden och sover där. Det är
Jobb hela dagarna och så rider jag ju såklart Beauty! Jag kommer att försöka börja uppdatera mera nu;) Förlåt för dålig uppdatering hår på bloggen ..

Nu ska jag försöka få ut lite inlägg;)<3

Fölet Cinderella (Cindy)💗

Nytt träns??

Jag håller på att fundera om jag ska köpa ett nytt träns då jag har haft mitt träns rätt länge och känner att det måste "uppdateras";) Jag har tittat mycket på träns med achen nosgrimma (hehe stav*)..

Jag har aldrig ridit med achen på Beauty men skulle gjärna vilja testa. Liksom se om hon går bättre på det. Innan jag köper ett helt nytt träns med en ny slags nosgrimma som jag aldrig har testat så ska jag få testa en sådan nosgrimma här på Brolöten. Testa o rida med det, o se hur Beauty reagerar såhär när jag byter träns o så:) Det träns jag har tänkt köpa hjälper Mamma mig med att betala. Jag håller på att spara pengar, jag har ju månadspeng o så;) Alla mina pengar går så klart till hästen!

Ni kommer att få se bilden på tränset här nedan. Rundsydda remmar o lack😍

Hur en dag ser ut (ridläger)

Många undrar om ridlägrena på Brolöten, hur en dag kan se ut, när går man upp, rider man bara dressyr.

Efter texten jag skriver nu o förklarar hur dagarna ser ut så kommer ni att få se några bilder på hur schemat brukar se ut på lägret. Ska senare också skriva ett inlägg om hur en dag i stallet kan se ut (jobb).

Jag tänkte börja med att visa texten som står på Brolötens sida. Där de berättar lite om lägret;)Vi vänder oss till dig som vill ha bra utbildning med dokumenterat duktiga tränare och hög boendestandard. Här får du en egen häst för ridning och ev. en unghäst för praktisk teori beroende på hur många unghästar vi har. Här på Brolöten i det vackra Sörmland har många hästintresserade ungdomar lärt sig mer och träffat många liksinnade kamrater.

Ridlägerna pågår i 5-7 dagar. Kursens ändamål är att vidareutbilda med tyngdpunkt på dressyr men det förekommer även hoppning och uteritter. Deltagarna får rida och sköta samma hästar (förutsatt att de trivs med varandra) under hela perioden. De får också känna hur det är att ha egen hästgenom att tillsammans med ledarna ha ansvar för både häst och utrustning.


Så somsagt det är inte bara dressyr, det kan vara uteritt, hoppning och sitsträning;) Och när vi hoppar så hoppar vi inte direkt 1 meter bana haha. Vi brukar oftast bara ta sockerbitar (eller vad alla nu kallar det) och lägga bommar på. Om man verkligen inte vill hoppa så behöver man inte;)

Man lär alltid känna massa nya roliga kompisar. Och det brukar vara personer i alla olika åldrar men på de flesta läger så är det barn 11-17 år typ;)

Nu kommer lite bilder på hur schema kan se ut;) Första dagen brukar vi alltid ha brännboll och på lunchen om det är super varmt så brukar vi gå ner o vada i sjön;)