Önskeinlägg?

Hej!
Jag har fått några önskeinlägg. Ena var att jag skulle berätta lite om lägrens och hur schemat var o.s.v och andra var att jag skulle berätta om mina framgångar med Beauty sen vi köpte henne fram tills nu;)

Jag har börjat lite på de inläggen men vill gjärna ha mer önskeinlägg:) Nu kommer Beauty att vila efter att ha först gått på läger med mig i en vecka och två dagar efter gått på ett annat läger i ca fem dagar med en annan tjej (vi lånade ut henne). Så nu behöver hon förstås lite vila<3 I kanske max en vecka tror jag. Sedan ska jag börja sätta igång henne igen så får ni veta mer om passen på bloggen.

Men tills dess kommer ni inte att få veta något om några träningar eller liknande. Om jag inte rider en annan höst förstås.

Okej, haha kom fram till saken mer!
Jag vill super gärna ha eran hjälp på förslag. Önskeinlägg, det kan vara Faktainlägg, tävling, träning, tips, ridövningar! Vad som helst;) Skulle bli jätte tacksam!😍

#1 - - Anonym:

Tips på ridövningar!

Svar: Vad för ridövningar?😄
Becca Fitoussy

#2 - - Johanna:

Hej! Tack igen för en bra blogg,
Ridövningar- lösgörande och även övningar som hjälper till med att flytta hästens tyngdpunkt bakåt, skulle vart kul med lite nya :)
Sen även typ "min tävlingsoutfit", där du skriver lite om vad du har för utrustning på tävling, vad du skulle vilja byta ut och vad du är nöjd med, vad du tycker om grejerna osv :)
Kram!

Svar: Tack så jätte mycket för kommentaren! Börjar jobba på inlägget imorgon😉❤️
Becca Fitoussy

#3 - - Linnea:

Hejhej!

Säljer lite saker på min blogg så om du eller någon du känner vill köpa något så kan du väl höra av dig:) info om allt finns på bloggen

Du kan mejla mig om du vill köpa något annat eller köpa något som redan ligger ute på min mejl : Linnea.bagstevold@gmail.com

Svar: Vad kul! Kan absolut kolla in!👌🏼 Tack Linnea
Becca Fitoussy