Passet pĂ„ min 🌟

Innan jag red sÄ jobbade jag ju förstÄs. Det Àr nytt lÀger igen nu lÀger 5 eller 6 tror jag.. Jag har gjort lite olika saker sopat, tagit hÀstar frÄn och till skritten samt hagen, HjÀlpt de som gick pÄ lÀgret med utrustningen o.s.v.

Men sedan sÄ var det ju min tur att rida ocksÄ;) Jag fick super bra hjÀlp av Emelie! Och det blev verkligen bra. Jag har blivit bÀttre pÄ att stÀlla igenom Beauty och fÄ en bÀttre stadigare form. NÀr jag rider fram ibörjan sÄ brukar jag sakta av till skritt, fÄ igenom henne ordentligt och "mjuka" upp nacken. Sedan börja trava igen;) Som en övergÄng fast lite lÀngre skritt. Vanligtvis gör jag ca 5 skritt steg i mina övergÄngar. TempovÀxlingarna ger ocksÄ resultat!

Ibland mÄste det förstÄs gÄ ner nÀr man rider men det Àr ju otroligt viktigt att det gÄr uppÄt ocksÄ sÄ att man vet "okej nu gjorde jag rÀtt". I slutet kom Chris ocksÄ! Hon tittade pÄ mina ökningar i traven och ser, det gÄr bÀttre och bÀttre! Beauty Àr inte bara Beauty lÀngre utan super Beauty haha<3

Nu ligger jag i sÀngen och Àr klar med att ha skrivit upp alla tÀvlingar pÄ ett papper;)

Super bra dag i dag<3
Kram

FrÄn förra lÀgret var det super duktiga knoppare! Alla hÀstar sÄg super snygga ut pÄ avslutningen!!
I Beautys stora sommarhage som hon gÄr med sina kompisar i finns det tvÄ stora ÀppeltrÀd haha nÀr Àpplena har mognat mer sÄ lovar jag att Beauty kommer gÄ o plocka hehe;)