Semester??

Jag fick en fråga som undrade om jag skulle på semester eller åka någonstans nu på sommarlovet. Och mitt svar är både ja och nej. Jag ska inte åka någonstans långt borta eller utomlands;) Men jag ska vara på min landställe 20 minuter från Brolöten och åka till Brolöten och rida varje dag. För mig är det den bästa semestern som finns. Att få vara med min häst, att få vara på Brolöten och att få vara med min familj. Många ser semester på olika sätt. Vissa åker till Thailand i 3 veckor. Medan andra kanske tycker att semester är när man är i stan, shoppar och går på Gröna Lund. Den bästa semester för mig är att få vara med hästar. Jag är så avundsjuk på er som är i Falsterbo nu haha. Vill ocksååååå<3 Njut av semestern hörni, sen blir det vinter och man bara längtar tillbaka till solen. Inte för att jag inte gillar vintern men favoriten för många brukar vara sommar<3<3<3

Lite annan information:
Beautys "sommarvila" slutar imorgon då jag först tänkte skritta henne lite runt Brolöten upp för lite backar och så. Sen får hon jogga i ca 20 minuter. Så nu blir det mer ridpass och hästar på bloggen weeeeei! Spännande ska det bli nu efter att inte ha ridit på 1,5 vecka, hihi.

Alla önskeinlägg ni hade kommer inte komma ut samtidigt. Utan när jag skrivit klart alla så kommer jag släppa ut dem på bloggen de dagar jag inte har lika mycke o skriva om;)