Varmt och svettigt men lyckat!

Hej allihopa!

Dagens pass var riktigt varmt och svettigt men i slutet fixade vi det;) Jag och Hedda behövde rida i det vaaaaarmaaaa ridhuset för att Hedda skulle rida sin kür för SM och högtalarna och all musik "är" ju i ridhuset. Vi fick hjälp av Chris. När jag red fram så red jag mycket serpentiner  med tempoväxlingar. Fem korta steg, fem långa steg, normal takt. 

När jag kortade upp Beauty och tog galopp så vaknade hon till lite.Just nu tränar jag på att bli lite "elektrisk" med skänklarna. Att inte sitta med sporrarna i och ticka hela tiden men samtidigt inte låta henne tappa hella baken, haha så svårt att förklara såhär med text. 

När vi höll på att jobba med att Beauty skulle få mer schwung (stav*) så tyckte Chris att Beautys bett såg lite konstigt ut de låg liksom konstigt i munnen då hon bara gapade. Hon hade då lagt tungan över bettet. Hon har aldrig gjort det förut. Jag hade spänt nosgrimman för löst och sidostycket behövde spännas lite. 

En stalltjej som heter Angelicka har en hobby (förutom hästarna) att fototgrafera. Hon var super gullig och tog lite kort på mig och Hedda i förrigår;) Ni får se en bild nu. Några fler bilder som ni får se senare;) Mohaha kan ju inte visa alla på samma gång, då blir det inget kul<3<3

 

Kraaaaam<3<3<3<3<3

 
#1 - - Sophie:

Wow vilken fin bild på er!!<3 :*