Alla tankar går till Fam. Ljungberg

För några dagar sedan hände det som inte fick hända. Filippas hästar Glänsa (fjordingen) och Sunny var i hagen och sprang runt och busade o bockade. Filippas grannar såg det o ringde Filippas mamma. Glänsa hade varit för nära Sunny när hon sparkade så Sunny blev sparkad på höger bakben och välter. Filippas mamma och pappa kom ner till stallet på en gång. När de hade hört grannarna i telefon så lät de inte så farligt, eller jo det lät ju inte bra men de hade ingen aning om att det var SÅ illa som det var när de kom dit. Sunny stog på 3 ben och veterinären hade kommit och såg direkt att det inte skulle funka att läka. Enda utvägen var avlivning. Det hade blivit hål i kotan. Det var inte av på ett ställe, hela kotan var helt "av".

Nu har jag pratat med Filippa i mobilen och sett inlägget på hennes blogg. Om ni går in på Filippas blogg så får ni mycket bättre "beskrivning" om vad som hände..

Det Filippa och hennes familj har upplevt ska ingen behöva vara med om. Alla tankar går till familjen Ljungberg<3 Olyckor händer så fort. Ena sekunden kan de må hur bra som helst och andra sekunden kan man få ett besked om att ända utvägen är avlivning.

En sådan otur. Ena hästen har fång och andra hästen tas bort och tredje hästen får inte ridas så mycket (ålder). Jag tycker verkligen synd om Filippa men jag vet att hon är stark o att hon aldrig kommer sluta kämpa!