Avslutning

Avslutningen på ridlägret har just varit och jag sitter i bilen påväg hem, eller aa, till vårat landställe. Veckan som kommer nu så kommer Beauty gå på läger (utan mig). Vi "hyr" ut henne;) O den tiden så kommer jag att vara på landet. 

Anledningen till att jag inte har bloggat kommer det en förklaring på.. Men jag ska vänta lite med att förklara då det har hänt en hemsk sak. 

Och jaa, det här blev ett kort inlägg men jag hinner inte så mycket mera. Jag kan säga som ett litet avslut att sista passet igår för Chris gick super bra och jag fick till en super ökning i traven. Nog den finaste jag någonsin ridit på Beauty<3


#1 - - Johanna:

Hoppas du haft en bra vecka och att det som hänt inte är alltför jobbigt :( ❤️
Önskemål på ett inlägg du kan skriva ihop om du orkar; Din utveckling med Beuty, sen du fick henne osv. :) skulle va jättekul o läsa!!
Ser fram emot inlägget om Brolöten, om du inte redan skrivit det skulle det vara kul om du kunde lägga till "en dag på brolöten" med tider och när de olika ridgrupperna rider, vad du gjorde på tiden emellan tex lunch o ridpass, men hursom, jag ser framemot att få läsa svaren på alla tusen frågor du fick i den långa kommentaren! :)
Kram o tack för en jättebra blogg!!! ❤️

#2 - - Anna:

Vad har hänt???