Dagarna

Nu när jag är hos Filippa så vet jag.. Jag är extremt dålig på att blogga.. Jag o Filippa har lite hemligheter på gång;) Ni kommer att få veta om ett ganska långt tag men jag vet att ni kommer att gilla överraskningen;) 

En av de dagar jag inte har bloggat så har vi tränat för Maggan Osmund. Det var jätte kul. Jag har faktiskt aldrigt åkt utanför Brolöten och tränar då jag ju har mina tränare på Brolöten;) 

Men träningen gick faktiskt super bra! Jag och Filippa åkte med Sunny o Beauty till Maggans stall. Först red Filippa och sen jag! Filippas pappa var jätte snäll o tog kort på oss när vi red. Ni kommer senare att få massor av bilder från både träningen och när vi red barbacka i hagen;) 

Nu är det bara ca 3 dagar kvar här hos Filippa och sedan ska jag på ridläger på Brolöten. Ska bli skönt för både mig och Beauty att få komma hem igen. Det var längesen Beauty och jag har varit borta från Brolöten så här länge. 

När det är läger på Brolöten så kommer jag att ha mer tid o blogga så då kommer ni få uppdatering VARJE DAG! Och det håller jag mitt ord på! Jag lovar.