Hur det kändes?

Tiden när Beauty fått en behandling och skulle endast skrittas (för hand) var såklart jobbig. Jag fick en fråga om detta på kik. Där en tjej undrade hur det kändes de ca 2 månaderna där jag bara fick skritta och trava Beauty försiktigt medan alla andra vänner var ute och tävlade med sina ponnyer.

Alltså det var såklart jobbigt eftersom att det hände bara några dagar innan jag skulle ridit min första tävling. Nu har ju de flesta tävlingar varit och resten kommer inte förens i höst och det är surt visst men jag måste ju tänka på Beauty;) Hon måste få vila upp sig och inte få känna någon stress att börja tävla. Nu håller vi på att träna upp oss och rider program! 

Nu satsar jag på gripen meetinget där jag ska tävla stora cupen<3 Om ingenting kommer i mellan eller händer förstås;)

Jag ville såklart vara med på tävlingen som ska vara nu i helgen som jag skulle kunnat tävla. Men jag och Beauty, vi måste kännas och redo. Jag menar hur skulle det kännas för oss människor om vi hade först semester på 2 månader och sedan första skoldagen så kommer ett stort prov. Vi vill ju också förbereda oss;)

Men det finns ju andra hästar på Brolöten som jag kunde få rida den tiden också;) Amanda red jag när Beauty inte fick gå. 

Hoppas du fick en bättre förklaring!;)