Inte alltid perfekt

Passet idag gick inte riktigt lika bra som de två passen innan. Men det är ju också JAG som sätter lite höga krav på mig själv. Mina tränare säger att det går bättre och bättre. Det är ju såklart jag som måste ha allt jag ska tänka på in bankat i huvudet haha! Alla framgångar kan faktiskt inte rusa fram med värdens fart.. Men det viktiga är att man ska göra sitt bästa och framför allt ha roligt. Jag tror att nästan alla hästmänniskor tycker att varje liten ynka sekund med hästen är guld;)
 
Okej nu tycker jag att vi byter ämne lite;) Mitt på dagen så blev det ett himla oväder men någon timme efter blev det sol igen?? Hahah förstår mig inte riktigt på detta väderXD 

Juste jag glömde säga att efter frukosten imorse så åkte vi med i stora hästbussen på träning. Emelie skulle träna Briman för Mattias Jonsson. Man får verkligen mycket insperation av att titta när Emelie rider på sina hästar;) 
 
Imorgon så ska vi på förmiddagen rida för Lina vanligt dressyrpass men sedan efter lunch så blir det "hoppning" kul tycker jag när det varierar lite mellan dressyr och bommar och sånt ibland..
 
Bjuder på denna bild idag;) Från en tävling förra året som nog de flesta har sätt<3<3