Ny trailer

Vi hade inte dem pengarna att ha kvar våran lastbil så den är såld nu. Istället har vi köpt ett släp och en dragbil då vi faktiskt också behövde en extrabil;)

Trailern som mamma köpte tycker jag är såå snygg. Jag kommer visa bilder på både bilen och släpet. Men i trailern så är golvet som små "prickar" ni kommer att förstå når jag visar bild men det blir mycket lättare o mocka ur den.

Där hästarna äter är det inget segel eller hönät utan det är som en krubba där man lägger hö/hösilage! När bilen och trailern står stilla på t.e.x tävlingsplatsen så kan man fylla vatten där!

Jag har faktiskt aldrig sett en sådan trailer förut men det är ju också för att jag bara har sätt ca 4 släp inuti heheXD

Det finns också sadelkammare där det får plats två sadlar och så har vi lagt ett extra däck där om vi skulle få punka eller liknande:) Mitt tävlingsskåp får tyvärr inte plats där men eftersom vi än så länge bara har en häst så ställer vi alla höpåsar och tävlingsskåpet på andra sidan<3 Man måste ju också ta ett annat körkort om det ska stå två hästar i trailern;) Sedan tänkte vi när vi har tid fixa så att det står något på trailern. T.e.x vårt efternamn eller liknande;). Nu kommer bilder.