Rid och utveckla!

Nu har jag varit på Brolöten igår och idag utan att ha bloggat.. Men det är tidig morgon, skola, stallet, sen kväll (brukar oftast rida på kvällen). Men jag ska inte skylla ifrån mig eller någonting för jag skulle faktiskt kunna blogga på tåget;) 

Idag red jag Dewdrop (en av connemarorna) och Beauty såklart<3 Ett  tips till er är att så fort ni får möjlighet att rida antingen på en kompis häst eller annat (med kompisens tillåtelse of course) så ta varje chans och rida! För man utvecklas så himla mycket när man rider olika hästar. Det är också det som är bra med ridskolor! Att man får rida olika hästar, o lära sig hantera pigga, lata, unga, rädda hästar;)

Beauty gick såå fint så!! Ibörjan är det alltid lite segt men hela tiden så gör jag tempoväxlingar och övergångar. Förut har jag mest gjort övergångar och varit lite dålig på tempoväxlingar! Men nu har det blivit en ändring. Ibörjan brukar alltid Beauty vara lite trippig eller hon längre liksom inte ut stegen. Och då brukar det hjälpa utmärkt med tempoväxlingar! 
Nu har ökningarna också blivit bättre och jag har börjar jobba lite mer med öppnorna på långsidan. Jag har precis "upptäckt" min innerskänkel;) Haha nej men jag har börjat använda den mer! 

Nu känns det verkligen som att det går bättre och bättre! Beauty är bäst<3
Bilden nedanför är när vi tog en liten promenad i hagarna och upp för backar! Bra träning!;)Kraaaam