Ridläger dag 1

Sista dagen hos Filippa så gick vi ner till sillen o badade. Beauty har faktiskt blivit riktigt modig;)

Men nu är jag på ridläger och igår var det första passet. Vi (våran ridgrupp som de delat in oss i) red på utebanan för Chris! O när jag får till det  och böjer på armarna och sitter på rumpan så blir det riktigt bra! Skänkelvikningarna har också blivit mycket bättre! Nu rör vi oss liksom mer med stora steg, det känns verkligen som att det går framåt nu:)

Förlåt att detta blev ett så sjuuuukt kort inlägg men nästa inlägg lovar jag ska bli längre;)


#1 - - Jossa:

Hej! Tack för en bra blogg! :)
Jag ska själv på ridläger på brolöten lite senare i sommar. Har aldrig varit där förut, men är en dressyrryttare som tävlar och rider endast dressyr typ, är hopprädd. Hoppar man på Brolöten eller rider man bara markarbete?
Kan du inte göra ett inlägg om "en lägerdag på Brolöten" typ när man går upp, äter frukost, tar in hästar, första passet, teori, andra passet och vad man gör på kvällen osv? Skulle vara riktig kul att läsa!
Har även hört nu i efterhand efter att jag bokat att "det är många småbarn" och att man om man ridit ett bra tag och kan en hel del (jag själv har ridit i 9 år, så jag kan ju en hel del och tävlar osv) inte rikigt passar in eftersom att den högsta ridgruppen på lägret inte är alls "hög nivå". Svårt o förklara mig, men du kanske förstår?
Om det blir så, upplever du att man ändå (du är ju duktig ryttare som kan, du rider på typ samma nivå som jag) får hjälp med det man vill träna på, tex att jag skulle ha problem med min ponny i öppnor, får jag då hjälp med det även fast vissa i ridgruppen kanske inte riktigt kan?
Kommer det tjejer som är över 13 och "kan rida" till lägret?
Förlåt för en lång och flummig kommentar, men jag hoppas du kan svara på något! :)
Tack en gång till för en bra blogg, kikar in varje dag och hoppas på nya inlägg! ❤️

#2 - - Lina:

Ska du inte tävla på gripens meeting