svar på kommentar

Fick en lång bra kommentar av en tjej som undrade lite om ridlägrena på Brolöten. Blev så glad när jag fick den för det är presic det här jag vill.. Att ni ska fråga mer om saker ni undrar. Vill ni ha några speciella inlägg o.s.v?
 
Iallafall så kommer det ett helt inlägg snart som är ett långt svar på din fråga, du som ställde den. Tack<3
 
Här nedanför kommer hela kommentaren sån ni kan läsa;)
 
 
Hej! Tack för en bra blogg! :) 
Jag ska själv på ridläger på brolöten lite senare i sommar. Har aldrig varit där förut, men är en dressyrryttare som tävlar och rider endast dressyr typ, är hopprädd. Hoppar man på Brolöten eller rider man bara markarbete? 
Kan du inte göra ett inlägg om "en lägerdag på Brolöten" typ när man går upp, äter frukost, tar in hästar, första passet, teori, andra passet och vad man gör på kvällen osv? Skulle vara riktig kul att läsa! 
Har även hört nu i efterhand efter att jag bokat att "det är många småbarn" och att man om man ridit ett bra tag och kan en hel del (jag själv har ridit i 9 år, så jag kan ju en hel del och tävlar osv) inte rikigt passar in eftersom att den högsta ridgruppen på lägret inte är alls "hög nivå". Svårt o förklara mig, men du kanske förstår? 
Om det blir så, upplever du att man ändå (du är ju duktig ryttare som kan, du rider på typ samma nivå som jag) får hjälp med det man vill träna på, tex att jag skulle ha problem med min ponny i öppnor, får jag då hjälp med det även fast vissa i ridgruppen kanske inte riktigt kan? 
Kommer det tjejer som är över 13 och "kan rida" till lägret? 
Förlåt för en lång och flummig kommentar, men jag hoppas du kan svara på något! :) 
Tack en gång till för en bra blogg, kikar in varje dag och hoppas på nya inlägg! ❤️
#1 - - Jossa:

Tack för att du tog dig tid o svara, längtar tills jag får läsa! 🙈
Fler önskade inlägg kan vara typ "min tävlingsoutfit" och andra outfits som du brukar ha när du rider, typ skriva vart allt kommer ifrån osv! :)
Kram!

#2 - - Carro😜😜:

Du är bäst❤️

#3 - - Anonym:

Love u