Träning ger färdighet

Det här har varit ett så himla lärorikt och roligt lov! Stallet har rullat på bra och träningarna med Beauty också. Jag gick ju inte på själva lägret, jag red och sov med två tjejer, Hedda som jag känner sen innan och en super gullig tjej som heter Amelie. Vädret har varit... Lite varierande i början på lovet men mycket soligare och klarare i slutet av lovet. 

Med Beauty övar jag på att aktivera bakbenen mer och göra halvhalter. Det är så mycket att tänka på, böj armarna, upp med under armen, inte luta mig bakåt. Jag måste göra halvhalter istället för att bara rida på. Många bra tips och hjälp jag får av Emelie och Chris<3 Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan de;) Man kan säga att halvhalter är som ett pärlhalsband och varje pärla är en halvhalt. Jag red också igenom LA:1 idag. Det gick bra men fortfarande saker jag behöver träna på. Eller det är ju alltid något man behöver träna på. En av sakerna är att när jag går in i halten och ska rygga så måste jag vara lite mjukare i handen;)

Imorgon måste jag verkligen plugga på och lära mig allsvenskans lagtävlans program eller vad alla nu kallar det. Jag förstår inte riktigt varför vi ska rida det istället för LA:1. Det är ju ändå ungefär samma vägar och rörelserXD 

Om bara inte de där jäkla läxorna och proven skulle ställa till det för mig så skulle jag ju kunna åka till Brolöten oftare<3

Imorgon blir det vila för Beauty. Och mig haha;) Man får inte glömma att man själv också behöver vila.. Fast vilan imorgon kommer istället bli en hel**tes pluggdag. Ni såg ju i ett inlägg att jag ska ha ett föredrag om Nelson Mandela i en kvart... Ja ja det är bara att kämpa på och aldrig ge upp;)

Tack Emelie, Chris, Hedda, Amelia och alla stalltjejerna och Beauty såklart för att ni gjorde mitt påsklov till den bästa påsken/påsklovet<333333333
                                                                Kraaam

Kurs

Nu är det kurs på Brolöten. Jag jobbar i stallet som vanligt och rider;) Igår gick passet också bra! Jag red med Nora och Kristin för Emelie.  Bäst var det nog i slutet. Tycker verkligen att det är kul nu när det går så bra! O ju bättre det går, ju mer taggad blir jag tills mina tävlingar startar:) Skänkelvikningarna undan höger skänkeln som har varit vår svåra skänkelvikning har nu blivit bättre. Nora har tyvärr åkt för att hon skulle tävla och behövde förbereda sig. 

Idag ska jag rida för Chris med några som går på kursen;) Såklart skriver jag på bloggen om hur det går! 
Haha selfie<3

Kram

Hur det ligger till

Joo, hörni alltså nu har jag fått rätt många kommentarer om att min blogg är tråkig, dålig uppdatering o.s.v jag tycker det är så jobbigt när jag får sånna kommentaren o ni inte säger vad jag kan göra bättre. Om min blogg är så fruktansvärt dålig för er så kan ni ju säga vad som är dåligt. Jag vet att min blogg inte uppdateras alls mycket. Även om det är lov så är det sjukt mycket för mig.. Jag har läxor över lovet som måste göras. 

Många läsare tror inte på när man säger att man "har mycket läxor". Att man bara säger så för man måste hitta på en anledning till att man inte bloggat men om ni inte tror mig så kan jag väll säga några av läxorna jag har tills efter lovet.. Jag har föredrag om Nelson Mandela som ska vara 15 minuter långt. Jag kanske inte har topp betyg. Men det betyder absolut inte att jag kan ligga i soffan o skita i all skola!  Jag ska skriva en uppsats i historia som ska vara ca 3 sidor (smal linjerade papper). 

Tycker verkligen att det är jobbigt när jag får sånna kommentarer "tråkig blogg". Säg istället vad som är tråkigt och vad kan jag göra bättre. Jag blir också irriterad när ni är anonyma! Tycker det är ganska konstigt att det ens finns en sådan knapp "anonym". Säg bara vilka ni är. Jag är inte arg men sjukt irriterad! 

Snälla ni, kommentera vad ni tycker att jag ska bli bättre på istället.

Om ni undrar hur det går med Beauty (eftersom att jag inte har hunnit blogga). Det går super bra! Senaste lektionen för Emelie fick faktiskt riktigt bra! Jag hade också jobbat från morgonen på Brolöten. 

Ni har inte heller hört så mycket om Amanda. Men jag har faktiskt inte ridit henne på ett tag nu;) Det var nog Nora som red henne senast<3

Idag kommer jag åka till Brolöten och vara där och jobba och rida med Nora. Det är kul att ha en "jobbkompis" om man t.e.x ska sopa hela stallet så kan man tävla om vem som gör renast och snabbast hahah;)

Men jag ska FÖRSÖKA att hinna blogga:) Jag måste ju leva ocksåXD

Hoppas verkligen att ni läser igenom hela inlägget nu och förstår vad jag försöker förklara för er;) Kommetera gjärna vad jag ska bli bättre på och vad ni vill ha för inlägg. Helst inte anonym men det spelar väll inte så stor roll;)

Juste jag var också vid Guldtuben när alla kändisar gick in! Då träffade jag rätt många duktiga YouTubers. Fick också en bild med Bea (beas liv). 
Kram