Häst tag

Det är 10 frågor och jag kommer inte göra så jätte långa svar;) Dessa frågor hittade jag på safari när jag sökte upp lite och så;) O nu kom jag på en idé! Att varje torsdag har jag TB och varje lördag så slänger jag upp något sånt här inlägg t.e.x this Or that, häst tag eller kanske frågestund. Vad som helst på lördagar:) Om ni vill så kan ni kommentera och önska dagen innan eller några dagar innan vad ni vill ha på lördagen som kommer<3

Men jag börjar med frågorna nu så jag inte gör det här till värsta jätte långa inlägget. 

1. Vilken är din favritras?
Svar: New Forest, Halvblod och Connemara<3

2. Vad heter din favorithäst?
Svar: Beauty såklart! 

3. Vad är ditt värsta hästminne? 
Svar: Jag har inte varit med om så farliga saker till häst. Inte heller har något läskigt hänt när jag har haft Beauty förutom när hon sparkade mig när jag skulle hämta henne från hagen. Om jag måste välja så var det nog när jag ramlade av en häst vi hyrde (innan Brolöten). O på kvällen fick jag åka till akuten. Kommentera om ni vill ha ett inlägg med händelsen;)

4. Hoppning eller dressyr?
Svar: Dressyr såklart! Jag är ju liiiite hopprädd, alltså inte i ridhus men om man ska hoppa ute så.. Men svaret är lugnt dressyr:)

5. Gillar du att tävla?
Svar: Jag älskar att tävla mest av allt. Roligast är det ju såklart när det går bra;) Men ja, jag är en riktig vinnarskalle i alltXD

6. Vad är din mest minnesvärda stund med en häst?
Svar: Det var nog hos Filippa när vi var i sandtaget och hoppade och galopperade runt och upp för backar vilket Beauty tyckte var sjukt kul! 

7. Vad är din häst mest rädd för? 
Svar: Beauty är riktigt cool och lung med nästan allt! Men kossor tycker hon är rätt konstigtXD Det är inte så att hon hoppar till och så. Men hon är ganska tittig. 

8. Vad är din hästs bästa bus? 
Svar: Haha Beauty har många! Men jag blir så varm i hjärtat när hon hör i stallet att jag tar fram godis. O så när jag går till boxen så vet hon det. Jag har ju lärt henne att pussad så när jag kommer till boxen så pussas hon hela tiden för att få godisXD<3 Haha ååh vad jag saknar henne nu när jag är i Thailand! 

9. Säg tre ord som är bra med hästar?
Svar: Tillit, vänskap och förtroende;)

10. Hur ser din drömhäst ut?
Svar: Som Beauty!! 
Haha pussgurkan!Kraaam