Hur det ligger till

Joo, hörni alltså nu har jag fått rätt många kommentarer om att min blogg är tråkig, dålig uppdatering o.s.v jag tycker det är så jobbigt när jag får sånna kommentaren o ni inte säger vad jag kan göra bättre. Om min blogg är så fruktansvärt dålig för er så kan ni ju säga vad som är dåligt. Jag vet att min blogg inte uppdateras alls mycket. Även om det är lov så är det sjukt mycket för mig.. Jag har läxor över lovet som måste göras. 

Många läsare tror inte på när man säger att man "har mycket läxor". Att man bara säger så för man måste hitta på en anledning till att man inte bloggat men om ni inte tror mig så kan jag väll säga några av läxorna jag har tills efter lovet.. Jag har föredrag om Nelson Mandela som ska vara 15 minuter långt. Jag kanske inte har topp betyg. Men det betyder absolut inte att jag kan ligga i soffan o skita i all skola!  Jag ska skriva en uppsats i historia som ska vara ca 3 sidor (smal linjerade papper). 

Tycker verkligen att det är jobbigt när jag får sånna kommentarer "tråkig blogg". Säg istället vad som är tråkigt och vad kan jag göra bättre. Jag blir också irriterad när ni är anonyma! Tycker det är ganska konstigt att det ens finns en sådan knapp "anonym". Säg bara vilka ni är. Jag är inte arg men sjukt irriterad! 

Snälla ni, kommentera vad ni tycker att jag ska bli bättre på istället.

Om ni undrar hur det går med Beauty (eftersom att jag inte har hunnit blogga). Det går super bra! Senaste lektionen för Emelie fick faktiskt riktigt bra! Jag hade också jobbat från morgonen på Brolöten. 

Ni har inte heller hört så mycket om Amanda. Men jag har faktiskt inte ridit henne på ett tag nu;) Det var nog Nora som red henne senast<3

Idag kommer jag åka till Brolöten och vara där och jobba och rida med Nora. Det är kul att ha en "jobbkompis" om man t.e.x ska sopa hela stallet så kan man tävla om vem som gör renast och snabbast hahah;)

Men jag ska FÖRSÖKA att hinna blogga:) Jag måste ju leva ocksåXD

Hoppas verkligen att ni läser igenom hela inlägget nu och förstår vad jag försöker förklara för er;) Kommetera gjärna vad jag ska bli bättre på och vad ni vill ha för inlägg. Helst inte anonym men det spelar väll inte så stor roll;)

Juste jag var också vid Guldtuben när alla kändisar gick in! Då träffade jag rätt många duktiga YouTubers. Fick också en bild med Bea (beas liv). 
Kram
#1 - - Blanca:

Din blogg är skitbra! Strunta i alla elaka/tråkiga kommentarer. Dem har bara inget bättre för sig❤️. Kul att det går så bra för dig och beauty 😍💞💞

Svar: Tack du bästa❤️😍😍
Becca Fitoussy

#2 - - Filippa:

Då undrar man varför man ens läser en "tråkig" blogg? Det måste ju betyda att de är interesserade på något sätt. Haha bara jag som tycker det är lite skrattretande att dom inte har ett eget liv utom att vara "Anonym"?😂

Svar: Ellerhur haha😂❤️
Becca Fitoussy