Lördag-Söndag

Okej, nu får ni inlägget där jag berättar om hela min helg;) Det bästa som var i helgen var när jag äntligen fick träffa Beauty efter två veckor! 


Lördag: Vid lunch så åkte jag och mamma till Brolöten. När vi var framme så gick jag direkt till hagen för att hälsa på värdens bästa och finaste Beauty! Gud vad jag hade saknat henne<3 Jag gav henne lite hästgodis och kramade om henne. Jag red själv i Lördags då Emelie var på Borås och tävlade;) Jag bestämde att jag inte skulle sätta så höga krav eftersom att jag nu inte hade ridit Beauty på 2 hela veckor.  Filippa hade för ett tag sedan gett mig ett par rosa lindor och ett rosa schabrak från PS<3 Så det tog jag som outfit;) Beauty var super fin! Jag trodde ändå att det kanske inte skulle gå så bra men joo, det gjorde det! Jag tränade lite på öppnor och de gick super. Som att hon verkligen hade fattat grejen<3 

Efter jag hade ridit så körde mamma mig till Gnesta där Filippa och Filippas pappa väntade på mig för att vi skulle åka till Filippa<3 Hos Filippa så mockade vi i stallet och på kvällen så såg vi skräckfilm;) Och hörni filmtips till er! Divergent! Såååå bra!;)


Söndag: På söndagen så sov vi länge. Vi tog en långtur med Sunny och Jojjo i sandtaget där vi hoppade lite. När vi ridit hälften av tiden så böt vi häst;) 

Vi fotade lite på ängen men sedan åkte vi till Brolöten:) Filippa tog med sin kamera så hon kunde fota lite! (Bilder kommer) när vi väl var framme så hjälpte vi till i stallet. Vi sopade ur sadelkammarna och foderkammaren. Vi städade hos kaninerna och katterna samt gav de mat;) Sedan var det dags och rida. Jag matchade rosa igen. Jag tycker att rosa verkligen är Beautys färg;) Det här passet jobbade jag mycket med förvänd galopp;) Jag gjorde både serpentiner i galopp och fattade förvänd från skritt. I slutet av passet gick vi ut till utebanan. Men jag red inte alls länge där då det var ganska hårt underlag. 

Vi tog många höstbilder och Beauty fick vara lite modell;)


Som sagt så kommer bilderna ikväll eller imorgon;) Kraaam