Fölet

Haha i helgen så släppte vi ut Classy och hennes föl i ridhuset så att de fick springa av sig och oj vilken fart det lilla fölet hade haha! Jag har gjort en film när den var i ridhuset som finns på yt, vfm och instagram;) Såå gulligt! Det är verkligen ett nyfiket litet föl! Kommer fram och hälsar försiktigt;)


Vad skulle jag göra utan de<3

I fredags så red jag själv på utebanan. Jag hade inte ridit på onsdag, torsdag och fredag. Jag har börjat rida på onsdagar lite nu också men det bror på läxorna också! För i onsdags så hade jag rätt mycket läxor som man måste läsa sig till och skriva. 

När man inte ridit så går det ju inte alltid lika bra. Men det förstår ju man, om man inte rider på 3 dagar så kan man inte förvänta sig ett toppen pass;) Så i fredags så kom jag och Beauty inte riktigt överens. O då blir jag frustrerad (på att jag själv gör fel) , kan då bli lite hård i handen och då går det ju bara ännu sämre. Men jag red ju också själv.

Lördagen fick jag hjälp av Emelie och det passet eller faktiskt hela tiden nästan tänker jag "vad skulle jag gjort utan Emelie och Chris" de hjälper mig så bra i ridningen och ger alltid så bra råd och tips! Så lördagen var verkligen ett toppen pass! 

Söndagen red jag för Chris och det gick bra. Jag övade på att ställa igenom lite på långsidorna och korta upp henne. Liksom få henne framför skänkeln. Jag måste spänna magen mer och böja på armarna!;)

Hela helgen har jag förstås också jobbat:) Det har varit kurs fre-lör-sön så det har varit lite extra mycket jobb.<3 Haha på vägen hem igår när jag satt på tåget så somnade jag hela tiden! För att jag inte skulle somna där jag skulle gå av så satte jag timer 5 minuter innan min station! Man blir trött av allt hårt slit i stallet! Men det är sååååå värt det;)

P.s glöm inte att gratta era Mammor på morsdag;)<3


Om Connemarorna

Jag tänkte visa lite bilder på de så himla söta connemarorna eller iallafall några av dem;) Innan jag börjar visa bilder så vill jag bara säga att det kommer ett inlägg om gårdagens ridpass och lite annat. Jag håller på att skriva det men det tar ett tag då jag inte brukar ha så mycket tid. Jag menar, jag brukar inte ha en sådan tid där jag bara sitter med mobilen, den ändå gången jag har en sådan tid är när jag åker till/från stallet, eller ja, sitter på buss/tåg:)

Min favorit av de jag har ridit är Raven<3 O jag tror att han är en av mina favoriter av alla;) Extremt dålig kvaliteé på bilden.. 


Galway brukar Bell rida och är nog hennes favorit;) Han har jag också ridit, jag tycker att alla connemarorna är roliga och rida såklart men Raven vinnerXD


Hero är väldigt snäll och har redan börjat gå som kurshäst. Jag tror att de connemarorna jag visar i inlägget kommer vara med på sommarridlägerna;)Förutom Classy då!

Dewdrop brukar Kristin rida. Och jag tror det är hennes favorit;) En sjukt söt ponny! Hade ingen jätte bra bild på den men, men:)Classy var ju dräktig, vi visste inte det ibörjan. Men nu har hon ett friskt piggt föl som börjar växa<3