Brolöten<3333333

Hela helgen har jag varit på Brolöten och jobbat och ridit! Jobbet har gått bra! Vi har varit många i stallet så vi kom mer in tidigare än vi brukar! Det är såå skönt när alla höpåsar är gjorda till ca 20 hästar haha och när paddockarna är mockade! När vi är ett team och hjälps åt så går allting så mycket fortare;)

Ridningen har också gått bra! Jag använder ibland ett band man har runt armarna för att man ska böja de som jag har problem med. Jag sitter kanske inte men helt raka armar med jag måste verkligen böja de mer! Det är alltid så jag om jag gör det ena så glömmer jag det andra. T.e.x om jag ska böja armarna och titta upp. När jag tittar upp så glömmer jag att böja armarna men när jag böjer armarna så glömmer jag att titta uppXD Två gånger red jag upp programmet (LA)  En gång i fredags och en gång idag:) 

En av connemarorna Classy fölade när jag och Lina red. Fölningen gick bra och nykomlingen är inte den lata;) Vi försöker hitta på bra namn till det men kan inte komma på.. Jag och Kristin tycker att fölet ska börja på C som sin mamma<3 Ni får gjärna kommentera namn förslag!