Hästskötare

Som ni kanske har läst på Filippas blogg eller sätt på instagram så har Filippa tävlat i helgen<3 Det gick verkligen bra med båda hästarna! Eftersom jag hade varit och sovit över hos henne hela veckan så fick jag följa med och vara hästskötare och hjälpreda! Om hur det gick och så kan ni läsa på hennes blogg men jag är så glad över att jag fick vara hästskötare! 

Alltså hörni guuuud jag blev såå sugen på att tävla!! När Filippa red ärevarv<3 Det bara kliade i hela mig över att få bara sitta på Beauty!! Om några dagar så kommer jag få börja rida på böjda spår och några dagar efter det får jag börja rida helt som vanligt och börja träna program o.s.v<33

Senaste passet på Beauty gick lite sådär. Det kändes inte riktigt som att vi sammarbetade.. Övergångarna, tempoväxlingarna, det kändes inte riktigt som att jag fick till det! Men det kan också vara värmen;) Men i slutet så fick jag till det;) 

Jag hade också lektion för en liten tjej på ca 7 år. Hon red Amanda och det såg riktigt stiligt ut! När jag var i hennes ålder så tror jag knappt att jag vågade galoppera haha!:)