Om Connemarorna

Jag tänkte visa lite bilder på de så himla söta connemarorna eller iallafall några av dem;) Innan jag börjar visa bilder så vill jag bara säga att det kommer ett inlägg om gårdagens ridpass och lite annat. Jag håller på att skriva det men det tar ett tag då jag inte brukar ha så mycket tid. Jag menar, jag brukar inte ha en sådan tid där jag bara sitter med mobilen, den ändå gången jag har en sådan tid är när jag åker till/från stallet, eller ja, sitter på buss/tåg:)

Min favorit av de jag har ridit är Raven<3 O jag tror att han är en av mina favoriter av alla;) Extremt dålig kvaliteé på bilden.. 


Galway brukar Bell rida och är nog hennes favorit;) Han har jag också ridit, jag tycker att alla connemarorna är roliga och rida såklart men Raven vinnerXD


Hero är väldigt snäll och har redan börjat gå som kurshäst. Jag tror att de connemarorna jag visar i inlägget kommer vara med på sommarridlägerna;)Förutom Classy då!

Dewdrop brukar Kristin rida. Och jag tror det är hennes favorit;) En sjukt söt ponny! Hade ingen jätte bra bild på den men, men:)Classy var ju dräktig, vi visste inte det ibörjan. Men nu har hon ett friskt piggt föl som börjar växa<3