Vad skulle jag göra utan de<3

I fredags så red jag själv på utebanan. Jag hade inte ridit på onsdag, torsdag och fredag. Jag har börjat rida på onsdagar lite nu också men det bror på läxorna också! För i onsdags så hade jag rätt mycket läxor som man måste läsa sig till och skriva. 

När man inte ridit så går det ju inte alltid lika bra. Men det förstår ju man, om man inte rider på 3 dagar så kan man inte förvänta sig ett toppen pass;) Så i fredags så kom jag och Beauty inte riktigt överens. O då blir jag frustrerad (på att jag själv gör fel) , kan då bli lite hård i handen och då går det ju bara ännu sämre. Men jag red ju också själv.

Lördagen fick jag hjälp av Emelie och det passet eller faktiskt hela tiden nästan tänker jag "vad skulle jag gjort utan Emelie och Chris" de hjälper mig så bra i ridningen och ger alltid så bra råd och tips! Så lördagen var verkligen ett toppen pass! 

Söndagen red jag för Chris och det gick bra. Jag övade på att ställa igenom lite på långsidorna och korta upp henne. Liksom få henne framför skänkeln. Jag måste spänna magen mer och böja på armarna!;)

Hela helgen har jag förstås också jobbat:) Det har varit kurs fre-lör-sön så det har varit lite extra mycket jobb.<3 Haha på vägen hem igår när jag satt på tåget så somnade jag hela tiden! För att jag inte skulle somna där jag skulle gå av så satte jag timer 5 minuter innan min station! Man blir trött av allt hårt slit i stallet! Men det är sååååå värt det;)

P.s glöm inte att gratta era Mammor på morsdag;)<3