Det kan inte alltid gå bra

Det kan faktiskt inte alltid gå bra. Det är lärorikt på ett sätt när det går dåligt, man lär sig av sina fel. Idag på tävlingen i Täby så gick det sådär , jag ska faktiskt inte säga att det gick dåligt. Även om ritten inte var bra så kunde resten faktiskt vara bra o det var den. Beauty var så otroligt fin på framridningen. Vi fick till känslan, jag har faktiskt aldrig fått den känslan på FRAMRIDNINGEN;) Jag fick henne bra kort i formen o framåt samtidigt men inte trippigt.

När jag kom in på banan, direkt efter halten så bara släppte jag allt. Jag släppte tyglarna och "red" inte. Jag vet inte vad det riktigt bror på men det kan dels bro på nervositeten. Även om jag har tävlat många gånger så är jag faktiskt alltid lite nervös innan.

Det finns inte så mycket att säga jag är glad över att hon var så fin på framridningen jag måste bara fortsätta ha känslan och allt jag ska tänka på tills jag kommer in på banan. Procenten vågade jag knappt kolla på...

Men jag vill att alla ska komma ihåg att det inte alltid kan gå bra. Istället för att bryta ihop måste man bli lite jävla anamma, (vilket jag är rätt dålig på då jag typ börja grina när jag kom ut från banan). Men när jag satt i bilen påväg hem så tänkte jag "vad var det som jag gjorde fel" och " vad kan jag förbättra till nästa gång;)

Täby ryttarcenter är en otroligt fin tävlingsplats men fint ridhus o utebana. Tack för denna gång<3

Tränar på att göra inbakad fläta;)
Glad Beauty<3