Förberedelse för tävling

Nu ligger jag här i sängen, Beauty är riden o badad, allt är smörjt o jag är riktigt taggad.

Passet gick bra, jag red inte så länge då vi tyckte att det gick så bra och att jag hittade känslan. "Hon ska kännas som en motorbåt". Mina problem som jag håller på o jobba på är att jag inte sitter ner.. Jag står lite upp hela tiden, därför rider jag utan stigbyglar;) Sedan är det också att jag låser mina händer lite, måste vara mer mjuk o rörlig hela tiden.

Vanligtvis så brukar det finnas kompisar på tävlingsplatsen som också ska tävla som kan hjälpa en, titta när man rider o kommentera lite. Men imorgon kommer de flesta vara i boxholm o tävla där! Då blir det bara jag o mamma. Det kommer vi klara galant. Familjen är ett team, alltid! Min lillasyster Belle brukar oftast följa med o hjälpa till med att Linda av o sånt;) Imorgon har hon andra planer men jag o mamma ska försöka få med henne ändå😜

Hoppas inte att det regnar imorgon. Det gjorde ju det idag.. Men hoppas att det blir lite gladare imorgon! Nu har jag o mamma gjort schema för imorgon;) Här är det "lätta schemat" liksom utan detaljer bara så man vet tider o så;)

6.30 gå upp
7.00 börja fixa Beauty , knoppa
7.30 fixa transport
8.00 lasta
8.00 åka
9.50 framme, visa pass
10.00 fixa Becca (håret, stövlarna)
10.15 fixa Beauty
10.30 börja rida
10.55 tävla