Vad händer?

Jag vet att jag inte har bloggat på länge men jag vet faktiskt inte om jag klara av att fortsätta. Jag menar inte på socialamedier och sånt utan det är mer det att jag har inte tiden att blogga längre. På dagarna så är jag i skolan, åker till stallet och påvägen till stallet så pluggar jag, jag rider, åker tillbaka från stallet. Umgås med min familj. Jag älskar att skriva och sånt men alltså jag vet inte!

Jag har inte bestämt någonting men antingen tar jag en paus, slutar helt eller bara bloggar få dagar i veckan men då känns det inte som att ni riktigt hänger med i min och Beautys hela resa om jag bara bloggar två dagar i veckan liksom.. Om, alltså bara om jag skulle sluta helt med bloggen så skulle jag ju vara riktigt social på instagram..

Något som skulle vara riktigt kul var om man kunde ha en blogg tillsammans med någon så kunde man dela upp det lite;)

Hur som helst nu vill jag inte såsa in i tråkiga saker utan tänkte berätta om senaste passet:)!

Igår så red jag, mamma och min syster Isabel för Emelie! Det gick bra för mig! Det var en liten period när jag tänkte att ingen gick uppåt liksom.. Men nu känner jag verkligen att vi "trappar" uppåt. Vi är på riktigt god väg. Mot toppen!! Och vidare såklart haha;)

Det som Emelie oftast får påminna mig om är att jag blir lite hård i handen . Så fort jag mjuknar till så får vi en bättre mjuk kontakt . Jag blir lätt stum i handen.

Efteråt fick min lillebror Benjamin sitta upp på Beauty och skritta lite. Han hjälpte också mig med att bada Beauty och så efteråt! Kul när syskon hjälper till<3

Hörni, visst är detta väder helt fantastiskt så varmt och skönt!!

Benjamin<3